Luna

luna1 fs

Luna is een compactluidspreker, vooral geschikt voor distributiesystemen en eenvoudige audio-installaties. De Luna is vooral geschikt voor buiten, vanwege de mica-polypropeen co-axiale luidspreker met een krachtige tweeter. De behuizing is bestand tegen vocht en UV-stralen. Het front is van aluminium gemaakt. Met de speciale ophangbeugel kan hij onder vele hoeken bevestigd worden.

lunasteun fs
De Luna wordt geleverd in matzwart en ijswit.

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 129,00 per stuk (verpakt per paar)

Bestelformulier


Nano

Nano nero webjpg

De Nano is een zeer compacte luidspreker, geschikt voor kleine home-cinema systemen of stereotoepassingen. Met de speciale ophangbeugel kan hij op vele manieren bevestigd worden. Ook geschikt voor Dolby Atmos (goed uit te richten).Nano wit web opt

Nano is verkrijgbaar in wit en zwart.

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 79 per stuk (verpakt per paar)

Bestelformulier


Onda

onda60 opt

Onda web opt

De Onda is een luidspreker voor inbouw op plaatsen waar het vochtig of nat kan zijn, zoals in boten, bij zwembaden en in badkamers. Hij is bestand tegen UV-straling en zelfs tegen zoutwater en heeft IP54 bescherming.

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 59 per stuk (verpakt per paar)

Bestelformulier


Zero

zero front fs

De ZERO is een compacte luidspreker voor algemene doeleinden, als stereosetje of als surroundluidspreker. Hij wordt geleverd in witte of zwarte hoogglanslak.

Bekijk volledige informatie

Prijs: €159,00 per stuk (verpakt per paar)

Bestelformulier